Aanvullende diensten

Exclusieve diensten van We.Are.Coffee.

Wilt u uw gasten voorzien van een onvergetelijke koffiebeleving & theebeleving? Heeft u een beurs, personeelsfeest of een congres? Met onze catering concepten wordt u compleet ontzorgd en zullen uw bezoekers nog lang napraten over hun beleving! 
 

Beleving wordt steeds belangrijker

Wij van We.Are.Coffee. streven ernaar dé beste te zijn op het gebied van koffiebeleving & theebeleving. Wij faciliteren unieke koffie/ thee -barconcepten voor B2B in geheel Europa. Wij zijn geregeld voor onze vaste opdrachtgevers te vinden in o.a. Londen, Parijs, Kopenhagen, Frankfurt & Barcelona. 
 

Diensten
Diensten

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit ongeveer 45 professionele medewerkers, Team We.Are.Coffee. bestaat o.a. uit professionele barista's, hostessen en bedienings personeel. Iedereen is bij ons inhuis opgeleid waarbij hun passie en enthousiaste voor het koffie vak centraal staan. Onze sales medewerkers denken graag met u mee, door elke keer met creatieve en verassende oplossing te komen heeft We.Are.Coffee. een goede en betrouwbare naam opgebouwd in zowel binnen als buiten-land.
 

Combineer de bar concepten

Onze koffiebeleving & theebeleving concepten kunnen uiteraard worden gecombineerd met een extra hostess om extra leads te kunnen genereren op uw beursstand, denk aan een gezonde lunch voor uw medewerkers, lekkere hapjes tijdens de koffie en bij de borrel. Uiteraard kunnen wij de borrel ook verzorgen (bier, fris & wijn).

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken » 

Offerte: Diensten (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.