Barista inhuren

Barista inhuren

Wij van We.Are.Coffee. zijn gespecialiseerd in het detacheren van professionele barista’s voor beurzen, congressen & evenementen van alle gewenste formaten. Wij kunnen u met onze professionele diensten maximaal van dienst zijn. Een barista huren draagt bij aan een maximaal rendement uit uw beursstand of congres en biedt iets extra’s aan uw potentiële klanten. Onze mobiele barista zorgt namelijk voor een warm welkom en dit is voor u een mooi moment met uw gasten en bezoekers in gesprek te gaan.

 

Barista inhuren in combinatie met een koffiebar (all-in service)

Wilt u compleet worden ontzorgd op uw beurs of evenement? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze koffie catering! Het huren van een koffiebar inclusief professionele barista geniet vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw koffiebar concept compleet te stijlen in uw eigen huisstijl!

Bekijk hier onze koffiebars >>

Barista inhuren
Barista inhuren

Een barista op locatie -
de We.Are.Coffee. voordelen

Wij van We.Are.Coffee. zijn echte kenners en liefhebbers van het vak. Juist daarom hebben wij alleen de beste mobiele barista’s in dienst! Bij het denken aan een Barista huren denkt u vast aan een vakman die gespecialiseerd is in het maken van de lekkerste koffie creaties? Dat klopt ook! Wij willen niks liever dan het delen van onze liefde en passie voor koffie. Dit doen wij door het op de juiste manier inzetten van onze barista concepten met aandacht voor uw persoonlijke wensen. Zo begrijpt Shake It precies wat u wil en doet het er alles aan uw event, feest of congres zo perfect mogelijk te laten verlopen!
 

Wat is een barista eigenlijk?

Het woord Barista komt eigenlijk uit Italië en betekent letterlijk gastheer/gastvrouw. Een Barista huren bij We.Are.Coffee. betekent dan ook dat wij handelen naar de omschrijving van een Barista: Een gastheer of gastvrouw die op hoog niveau allerlei dranken serveert en klaarmaakt. Wij voelen ons zeer thuis bij deze beschrijving en doen er alles aan om dit waar te maken! Onze SCAE Barista is dé vakman in het maken van dé perfecte koffie! Mogen wij uw gastheer of gastvrouw zijn?
 

''We love our job!''

 

Wij zorgen voor een warm welkom

Een goede kop koffie staat voor een warm welkom en zorgt voor een extra beleving! Professionaliteit, een snelle en nette service en het meedenken over uw event behoren tot onze kwaliteiten! Een Barista huren bij Shake It betekent altijd dat u op een SCAE gecertificeerde Barista kunt rekenen welke representatief en proactief te werk gaat. Daarnaast stralen onze Barista’s plezier uit en gaan zij met liefde voor het vak te werk. Zo vertellen ze u graag over de verschillende koffie technieken en maken ze door middel van Latte Art de meest unieke en heerlijke koffies! Daarnaast is er nog een aantal andere voordelen:

  • SCAE gecertificeerde Barista’s
  • Representatief
  • Pro-actief
  • Minimaal HBO opgeleid

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Offerte: Barista inhuren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.