Espressomachine huren

Barista koffie apparaat huren

Wij van We.Are.Coffee. bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van een espressomachine huren. Deze professionele barista koffiezetapparaten worden aangeboden voor de verhuur. Zowel bedrijven als grote evenementen locaties kunnen deze speciale koffiemachine huren voor evenementen, congressen en beursstand.
 

Koffiemachine huren: Plug & Play

Onze espressomachines zijn geïntegreerd met een water aan/ afvoer, een waterfiltersysteem en een drukpomp. (FlowYet) Juist daarom is het huren van een barista koffiemachine uitermate geschikt voor uw beurs of event. Daarbij is dit barista apparaat perfect om voor één of meerdere dagen te huren. Zo hoeft er geen duur apparaat aangeschaft te worden, maar kan er enkel voor de benodigde tijd een espressomachine worden gehuurd, waarbij wij een 24/7 onderhoudt en storingdienst onderhouden in heel Nederland.

 
Espressomachine huren
Espressomachine huren

Espressomachine huren //
Onze mogelijkheden

Wij van We.Are.Coffee. bieden verschillende soorten van een barista apparaat aan. Een Barista koffiezetapparaat kan namelijk worden gehuurd in verschillende modellen. Dat vinden wij het mooie van een Barista apparaat huren, zo kun je zelf kiezen waarvoor en voor welke gelegenheid  je een espressomachine wilt huren. Denk hierbij aan de volgende varianten:

  • Half automaten - 1 groep
     
  • Half automaten - 2 groep
     
  • Volautomaten - (TOP segment) Mellitta XT7
     

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken »

Halfautomaat - Barista service

Speciaal voor beurzen en evenementen bieden wij de beste barista service (deze bestaat dus uit: espressomachine huren + koffiebar + barista). We.Are.Coffee. staat de gehele dag voor u en uw gasten klaar om de lekkerste koffie en specialiteiten te bereiden. Vanzelfsprekend passen wij onze service volledig aan uw wensenpakket aan. Zo kunnen wij voor u de bar en de barista naar wens aankleden. Vraag gauw een offerte aan en zodat wij de verschillende mogelijkheden met u kunnen bespreken!

 

Volautomaat - Koffiemachine huren

Wil je een koffiemachine huren? Volautomaat betekend dat de koffiemachine met 1-druk-op-de-knop alle denkbare koffie bereid! Op een Touch-Screen display worden alle koffies weergegeven. Deze volautomaat koffiemachine maakt gemiddeld 180/ 200 koffies per uur. Zoals Latte Macchiato, Lungo, Espresso, Cappuccino, thee etc.

Tevens beschikken deze koffiemachines over een 'Top Foam melkschuim' functie die van iedere melkkoffie een feestje maakt, echt heerlijk!

 

Offerte: Espressomachine huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.