Espressomachine huren

Barista koffiezetapparaat huren

Wij van We.Are.Coffee. bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van een espressomachine huren. Deze professionele barista koffiezetapparaten worden aangeboden voor de verhuur. Zowel bedrijven als particulieren kunnen deze speciale koffiemachine huren voor feesten, evenementen en partijen. Onze espressomachine is geïntegreerd met een water aan/ afvoer, een waterfiltersysteem en een drukpomp. (FlowYet) Juist daarom is het huren van een barista koffie machine uitermate geschikt voor een evenement. Daarbij is dit barista apparaat perfect om voor één of meerdere dagen te huren. Zo hoeft er geen duur apparaat aangeschaft te worden, maar kan er enkel voor de benodigde tijd een espressomachine worden gehuurd!

 

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken »

 
Espressomachine huren
Espressomachine huren

Espressomachine huren -
de mogelijkheden

Wij van We.Are.Coffee. bieden verschillende soorten van een barista apparaat aan. Een Barista koffiezetapparaat kan namelijk worden gehuurd in verschillende modellen. Dat vinden wij het mooie van een Barista apparaat huren, zo kun je zelf kiezen waarvoor en voor welke gelegenheid  je een espressomachine wilt huren. Denk hierbij aan de volgende varianten:

 • Half automaten - 2 groep
   
 • Half automaten - 1 groep
   
 • Volautomaten - Macab MXD koffiemolens

 

We.Are.Coffee. biedt verschillende opties aan omtrent espressomachine verhuur:

 1. Losse Espressomachine

 2. Espressomachine + Bar

 3. Espressomachine + Bar + Barista / koffie catering
   

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken »


Een losse espressomachine komt goed van pas bij feesten, evenementen of op de beurs. Een espressomachine huren is een mooie aanvulling voor iedere gewenste gelegenheid. Ook is het mogelijk om bij We.Are.Coffee. een mobiele koffiebar te huren bij de espressomachine. Zo kunt u naast heerlijke espressokoffie de ervaring compleet maken met een speciale mobiele koffiebar. Dit voegt een speciale dimensie toe aan uw feest of evenement en de gasten zullen dit zeer zeker waarderen. Bekijk hier onze bars voor de verschillende mogelijkheden.

 

Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor een espressomachine huren met daarbij een bar + koffie catering. Onze gecertificeerde barista’s staan voor u klaar om de lekkerste koffiespecialiteiten te bereiden. Speciaal voor beurzen en evenementen bieden wij de beste barista service (deze bestaat dus uit: espressomachine huren + bar + barista). We.Are.Coffee. staat de gehele dag voor u en uw gasten klaar om de lekkerste koffie en specialiteiten te bereiden. Vanzelfsprekend passen wij onze service volledig aan uw wensenpakket aan. Zo kunnen wij voor u de bar en de barista naar wens aankleden. U geeft zelf aan naar hoeveel capaciteit u op zoek bent en ook het thema kunt u zelf volledig naar wens inrichten. Vraag gauw een offerte aan en zodat wij de verschillende mogelijkheden met u kunnen bespreken!

 

Offerte: Espressomachine huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.