Waterbar/ Juice bar

Wek gezonde interesse met de Limonade & Juicebar

Op elk evenement is frisdrank verkrijgbaar, bent u op zoek naar een originele, vrolijke verschijning op uw evenement of beurs? Dan bent u bij We.Are.Coffee. aan het juiste adres, schenk een verfrissende limonade of juice. Het inhuren van een juicebar is dus een gegarandeerd succes. We werken uitsluitend met de beste en meest verse biologische ingrediënten. U kiest de juicebar, wij serveren de lekkere drankjes. Een robuuste houten bar, een strakke bar of combineer uw koffie catering met de juicebar, welke bar past bij uw event? 

  • Limonades & Juice bar op locatie - maak uw keuze!
  • Voor elk budget/ locatie
  • Biologisch fruit/ sappen
  • Professionele smoothie bartender
  • Gepersonaliseerde menu
  • Ultieme beleving!
Limonades/ Juice
Limonades/ Juice

Limonade/ juicebar in (huis)stijl

De bar biedt veel mogelijkheden om te laten zien dat u er bent. Uw logo kan bijvoorbeeld op de bar, op de bekers of op een customized menukaart. Of pas de kleuren van de LED-verlichting aan in de kleuren van uw huisstijl.

Maak vooral gebruik van ons team van ontwerpers, dat kan helpen bij het vormgeven van allerlei uitingen. Wilt u dat we meedenken over zichtbaarheid tijdens uw evenenement of beurs? Neem contact met ons op! Bel 088 - 600 55 81 of stuur een bericht.

Wereldwijd & Internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

100% Vers, Biologisch & lekker fris

Als iets kleur geeft aan uw evenement of beurs, dan is het wel groente en fruit. We serveren onze verse sappen natuurlijk met de lekkerste groente en fruit soorten. We vinden het leuk om bijzondere drankjes te maken door te combineren en mensen écht te laten genieten van onze heerlijke creaties. Maar daarnaast moeten de drankjes ook gezond zijn. Na jaren experimenteren hebben we inmiddels het perfecte juice & limonade menu samengesteld. Uiteraard kunt u een bar los huren, of u kunt gebruik maken van onze all-in juice catering waarbij u compleet wordt ontzorgd. 

Ontdek welke juice/ limondade bar bij uw event past »

Offerte: Limonades/ Juice (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.