koffie catering

Wij faciliteren uw koffie catering concept!

Wilt u een mobiele koffiebar huren met daarbij een gecertificeerde barista? We.Are.Coffee. faciliteert diverse koffiebar concepten op locatie voor uw bedrijfsfeest, beurs, congres of evenement. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van mobiele koffiebars met barista op iedere gewenste locatie in Europa. Voor ieder type budget of type event vindt u bij ons een passend koffie catering concept inclusief barista. Deze volledige koffie catering dienst bestaat uit:
 

 • Koffiebar - naar keuze!
   
 • Professionele espressomachine van de hoogste kwaliteit
   
 • Professionele/ SCA gecertificeerde barista
   
 • Koffie menu (Fairtrade koffie)
   
 • Bereid met Latte Art (leuke vormpjes in de melkschuim)
   
 • Alle benodigdheden: suiker, melk, zoetjes, etc.
   
 • Etagère voorzien van lekkernij
   
 • Chique porselein servies of mooie (Biologische) wegwerp bekers
Koffie catering

Onze koffie impressie - kwaliteitskoffie voorzien van latte art 

 
 
Koffie catering

Onze koffie experts/ mogen wij uw gastheer zijn?

 

Professionele barista huren

Al onze professionele barista’s zijn SCA gecertificeerd. Onze baristas behoren tot de TOP van Nederland en staan graag voor u klaar. Onze SCA barista zet zich graag voor u in en maakt van ieder event een groot succes! Natuurlijk kunt u onze barista service uitbreiden met een host of hostess op uw beursstand om bv. extra sales leads te genereren.. Daarbij kleden onze barista’s zich naar uw wens en in uw thema om zo aan de huisstijl van uw bedrijf, beurs of congres te voldoen! Wij zorgen voor een totaal pakket en kunnen u dus volledig van dienst zijn. 

 

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

Duurzame en eerlijke koffie

De koffie die wij schenken is duurzaam en eerlijk. Zo gebruiken wij 100% premium Arabica BIO espressobonen. De koffiebonen worden geteeld op plantages in Zuid-Amerika (Brazilië, Colombia en Guatemala), Ethiopië en Kenia. Wij werken samen met internationale organisaties die zich elke dag hard maken voor eerlijke arbeidsomstandigheden. Zo zien zij erop toe dat de koffie onder eerlijke omstandigheden wordt verbouwd, dit vinden wij namelijk heel belangrijk!

 

Creëer uw eigen concept met koffie op locatie

Zoals u inmiddels weet is niks voor ons te gek. Kies zelf een van onze bars uit ons ruime aanbod. Dit aanbod variëert van minibars tot luxe evenementen bars waardoor er altijd iets bij zit dat aan uw wensen voldoet. Bepaal zelf welk type bar het beste past bij uw evenement, congres, feest of beurs! Laat deze geheel aanpassen naar uw huisstijl voor optimaal resultaat.
 

Personaliseren

Zo kunt u naast het uitkiezen van de bar ook kiezen voor een totale koffie catering waarbij alles mogelijk is. Hierbij een aantal voorbeelden:

 • koffie menu en koffiebeker geheel in eigen huisstijl         
                 
 • Koffie namen gekoppeld aan uw thema of huisstijl    
                    
 • Latte Art - uw logo terug laten komen in de koffie  
                     
 • Uw huisstijl kleuren terug laten komen op de bar en in de ruimte  
             
 • Dresscode van de mobiele barista op locatie aanpassen naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook ander barpersoneel huren voor uw koffiebar op locatie!     
               
 • Aankleding van de gehele ruimte (deco)

 

Interesse?

Bent u enthousiast en wilt u koffie catering op locatie? Wilt u specifieke diensten afnemen of juist alles uit handen geven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en helpen u graag verder!

Koffie catering

Offerte: Koffie catering (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.