Koffiebar huren

Mobiele koffiebar huren

Bent u op zoek naar een losse mobiele koffiebar voor uw personeelsfeest, beurs of congres? We.Are.Coffee. biedt verschillende soorten bars en koffieconcepten en theeconcepten aan. Wij beschikken over ruim 80 bars in diverse soorten en maten. Zo bieden wij verschillende afmetingen aan, al vanaf 70cm tot wel 40 meter breed. Voor verschillende ruimtes, evenementen en gelegenheden bieden wij bijpassende soorten bars. Weinig ruimte? Kies dan voor een kleine mobiele koffiebar. Meer ruimte? Ook dan biedt WeAre.Coffee. genoeg mogelijkheden. Kijk eens bij onze modulaire bars en stel uw eigen ideale beursstand samen!

 

Waarom u onze koffiebar wilt huren?
 

 • Ingebouwde FloYet (watertank)
   
 • De mobiele koffiebar heeft alleen een (220 volt) stroompunt nodig
   
 • Koffiebars in verschillende stijlen en formaten - u kiest deze zelf uit!
   
 • Volledige personalisatie mogelijk
   
 • Inzetbaar op iedere gewenste locatie!
   
 • We.Are.Coffee. beschikt over de beste espressomachines


Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

koffiebar huren

Gepersonaliseerde mini koffiebar voor Sony @ T-Mobile

koffiebar huren

 Gepersonaliseerde koffiebar voor ServiceNow @ Amsterdam

Mobiele espressobar huren -
wij verzorgen dé totaalbeleving

We.Are.Coffee. levert verschillende typen mobiele koffiebars uit eigen beheer. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en hanteren wij de beste prijs/kwaliteit verhouding. We.Are.Coffee. heeft een zeer uitgebreide voorraad als het gaat om het huren van een mobiele koffiebar. Variërend van kleine minibars tot grote evenementen bars.

 

We.Are.Coffee. biedt het allemaal en denkt graag met u mee. U bepaalt zelf welke mobiele koffiebar u wilt huren afhankelijk van de grootte en locatie van uw evenement. Bepaal zelf de stijl en de vorm van uw mobiele koffiebar op locatie en laat ons meedenken om de totale koffiebeleving optimaal te garanderen. Pas uw evenement compleet aan aan uw huisstijl door de koffiebar op locatie geheel aan te passen naar uw stijl en wensen! Naast dat We.Are.Coffee. losse koffiebars aanbiedt, is het ook mogelijk om een totaalpakket bij ons af te nemen.

 

Zie hier de mogelijkheden

 

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

Interesse?

Bekijk eventueel meer foto’s ter impressie! Wilt u compleet worden ontzorgd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

koffiebar huren

 Gepersonaliseerde koffiebar i.c.m. beurstand voor BGL @ RAI beurshallen

 

 

Offerte: Koffiebar huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.