Koffiebar huren

Koffie op locatie

We.Are.Coffee. draagt graag bij aan het succes van uw evenement, zo zorgen wij voor een unieke koffiebeleving door kwaliteits koffie op locatie aan te bieden. Wilt u een koffiebar huren voor uw evenement, congres of internationale beurs? Wij leveren onze mobiele koffiebar en koffie catering concepten voor opdrachtgevers in o.a. Amsterdam, Londen Kopenhagen, Parijs, Shanghai & Dubai. U kunt ervoor kiezen om koffie op locatie te krijgen door het huren van een losse koffiebar, maar ook het huren van een barista bij de koffiebar op locatie behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om enkel een losse espressomachine te huren

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken »

 

Zie hier een aantal punten waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

 • Koffiebar op locatie - maak uw keuze!
   
 • Voor elk budget/ locatie
   
 • Fairtrade koffie
   
 • Biologische producten
   
 • Professionele & SCA gecertificeerde barista’s
   
 • Ultieme beleving
Koffieconcepten
Koffieconcepten

Koffiebar op locatie - de varianten

Zie hier de verschillende verse koffie varianten van We.Are.Coffee.:
 

Op espresso gebaseerde koffies zijn:

 • Doppio: een dubbele espresso in een kopje.
   
 • Ristretto: een espresso met een kleiner volume, oorspronkelijk met de volledige extractietijd, hoewel er regelmatig naar verhouding minder water wordt gebruikt om de smaak te versterken.
   
 • Caffè lungo: een espresso die wat langer “door blijft lopen” zodat de bittere bestanddelen in het maalsel opgelost worden en het volume groter is.
   
 • Caffè americano een espresso aangevuld met heet water, vergelijkbaar met een Caffè Lungo die minder bitter van smaak is. Lijkt ook wel op filterkoffie.

 

Varianten met melk:

 • Caffè Macchiato: "gevlekte koffie", een espresso met een toef melkschuim.
   
 • Cappuccino: een enkel shot espresso met 100 ml gestoomde melk en melkschuim in een kopje van ongeveer 125 ml.  
   
 • Caffè Latte: een espresso met gestoomde melk. Meer melk dan een Cappuccino.    
   
 • Latte Macchiato: gestoomde, opgeschuimde melk met daaraan voorzichtig een espresso toegevoegd waardoor een gelaagde structuur ontstaat.        
   
 • Cortado: een espresso met een gelijke hoeveelheid warme melk, oorspronkelijk uit Spanje.  
   
 • Flat White: een dubbele espresso met microschuim, oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland.

Koffiebar passend bij uw event

We.Are.Coffee. biedt een ruim aanbod van verschillende koffiebars. Zo hebben wij meer dan 80 koffiebars in diverse soorten en maten van 70cm tot wel 40 meter breed. Heeft u weinig ruimte en bent u opzoek naar iets compacts? Kijk dan eens bij onze reguliere koffiebars. Naast de normale bars bieden wij ook losse mobiele koffiebars waarmee u door de ruimte kunt bewegen. Ook wanneer u veel ruimte heeft bieden wij verschillende modulaire bars aan. Deze zijn ideaal voor op de beurs, uw feest of een congres. Natuurlijk kunt u ook hier ervoor kiezen om apparatuur, ingrediënten en personeel mee te laten leveren.
 

Branding op de bar

Naast dat wij de bar, het personeel en de espressomachine kunnen leveren, bieden wij nog veel meer aan. Zo kunnen wij uw koffiebar op locatie helemaal inrichten naar uw smaak en wens. Denk hierbij aan zichtbare branding op uw bar. Hiermee kunnen wij de branding aanpassen aan uw huisstijl. Op de grote bars kunnen zelfs (grote) stickers naast verschillende soorten kleuren LED-verlichting. Deze kunnen speciaal naar de kleuren en het thema van uw huisstijl worden aangepast. Daarbij zijn de kleine bars uitgerust met krijtborden en frames zodat ook hier een boodschap of logo op kan worden geplaatst. Wij denken hierin graag met u mee en bespreken graag de verschillende mogelijkheden met u!
 

Interesse?

Wij van We.Are.Coffee. denken graag met u mee. Daarom bieden wij verschillende extra opties aan naast onze standaard diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aankleding van personeel, de bar en koffiebekers. U kunt uw merk of logo overal in laten terugkomen en ook hier helpen wij u graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
 

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken »

Koffieconcepten

Offerte: Koffiebar huren (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.