Koffie bar design

Maak uw event compleet met onze koffie catering!

Combineer het huren van een koffiebar met onze koffie catering! Voor iedere type budget of event vindt u bij SHAKE IT de koffie catering die uw event compleet maakt. SHAKE IT is gespecialiseerd in all-in bar concepten en koffie catering concepten voor locaties in geheel Europa.
 

Exclusiviteit, sfeer en service

Ons idee is om op een unieke wijze onze bar concepten te kunnen faciliteren in het binnen- en buitenland. Een bar concept met een sterke beleving, waar genieten & beleving een zeer belangrijk aspect zijn. Doordat wij met onze koffie catering alles leveren uit eigen beheer hanteren wij de beste prijs en kwaliteit verhouding. Wij investeren dan ook voortdurend in bar meubilair, producten en barpersoneel. Exclusiviteit, sfeer en service zijn daarbij onze kernwaarden!

koffiebars maatwerk

Concept versie

 
 
koffiebars maatwerk

Uitvoering

Voor elke concept een unieke look!

We hebben ruim 80 unieke koffiebars, variërend van de kleinere mobiele bar tot luxe beurs-bar-concepten. Wij kunnen met onze koffie catering concepten een unieke look en feel creëeren die aansluit bij úw eigen huisstijl of thema. Combineer uw koffie catering met een bar uit ons uitgebreide bar assortiment of een ander bar concept, zoals verse smoothies.

Ontdek welke koffiebar bij uw event past »

 

Duurzame en (h)eerlijke koffie

Onze 100% premium Arabica BIO espressobonen worden geteeld op plantages in Zuid-Amerika (Brazilië, Colombia en Guatemala) Ethiopie en Kenia. Om er zeker van te zijn dat onze koffie onder eerlijke omstandigheden wordt verbouwd, werken we samen met organisaties die zich hier dagelijks hard voor maken.

 

Professionele barista

Onze professionele barista's zijn SCA gecertificeerd en behoren dus tot de TOP van Nederland, uiteraard kunt u onze barista service uitbrieden met een hostess op uw beursstand!

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

Deze dienst is inclusief:

  • Koffiebar - naar keuze!
  • Professionele/ gecertificeerde barista
  • Koffie menu
  • Bereid met Latte Art (leuke vormpjes in de melkschuim)
  • Professionele espressomachine van de hoogste kwaliteit
  • Alle benodigdheden: suiker, melk, zoetjes
  • Etagère voorzien van lekkernij
  • Chique porselijn servies of mooie wegwerp bekers (eventueel met uw logo)
  • Customizen naar uw eigen huisstijl of thema!
koffiebars maatwerk

Gepersonaliseerde koffie + smoothie bar voor Conxillium @ MECC Maastricht

 

Offerte: koffiebars maatwerk (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Offerte aanvragen

Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden.

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.