Minibar huren

De Minibar, flexibel en aanwezig

Deze kleine bar, van 70 centimeter breed, is ideaal voor kleine ruimtes óf om mee door een zaal te rijden. Hoe leuk is dat, dat de bezoekers niet naar u hoeven te komen, maar u zelf naar de bezoekers komt! De Minibar is namelijk mobiel. En dat maakt u super zichtbaar. De houten bar is white wash en afgewerkt met metaal. Te huur met of zonder personeel.

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!


Specificaties:

Houten minibar huren

Artikelnummer: Houten/ White Wash bar

Kleur: White/ Wash hout 

Lengte: 70 cm.

Breedte: 70 cm.

Outdoor: (enkel bij droog weer)

Op/ Af-bouwen: ophalen of laten bezorgen

  • Voorzien van LED verlichting (accu) in alle mogelijke kleuren.
  • De krijtborden kunnen voorzien worden van uw logo, merk of thema.
Minibar
Minibar

Bedrijfsbranding op de Minibar

Laat zien dat u er bent! Pas de LED-verlichting van de Minibar aan in de kleuren van uw huisstijl. Plaats uw logo in het frame of op het krijtbord boven en aan de bar. Breid de aankleding uit met een banner of menukaart. Of vertel ons wat u nog meer in gedachte heeft.

 

Maak vooral gebruik van ons team van ontwerpers, dat kan helpen met het vormgeven van allerlei uitingen. Wilt u dat we met u meedenken over uw zichtbaarheid tijdens uw event? Neem contact met ons op!

 

Minibar, voor alle barconcepten

Met deze bar kunt u echt alles serveren. Zoals onze heerlijke en verantwoorde koffie en thee. Of ook lekker: ijskoffie. De Minibar leent zich ook voor champagne of bier, wijn en fris. We zeiden het al, deze bar is echt heel flexibel… vraag naar de mogelijkheden!

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Offerte: Minibar (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.