• Koffie 1
  • Koffie 2
  • Koffie 3

Over ons

Wie zijn wij?

Wij van We.Are.Coffee. streven ernaar de beste te zijn op het gebied van koffiebelevingtheebeleving. Wij faciliteren unieke koffie/ thee -barconcepten voor B2B in geheel Europa, waarbij wij meer dan 1500 opdrachten uitvoeren per jaar. Wij zijn geregeld te vinden in o.a. Londen, Parijs, Kopenhagen, Frankfurt & Barcelona. Ons hoofdkantoor zit gevestigd in Alkmaar op een zijafslag van de A9 (20 minuten vanaf Amsterdam) Voor onze opdrachtgevers organiseren wij speciale middagen (op afspraak) om u bar concept volldig te kunnen ervaren voordat deze wordt besteld, op deze manier kunt een kijkje nemen in onze showroom en staat de koffie en thee voor u klaar!
 

Passion for perfection

Ons team bestaat uit ongeveer 45 professionele medewerkers, Team We.Are.Coffee. bestaat o.a. professionele barista's , hostessen en bedienings personeel. Iedereen is bij ons inhuis opgeleid waarbij hun passie en enthousiaste voor het koffie vak centraal staan. Onze sales medewerkers denken graag met u mee, door elke keer met creatieve en verassende oplossing te komen heeft We.Are.Coffee. een goede en betrouwbare naam opgebouwd in zowel binnen als buiten-land.
 

History

De oprichter van We.Are.Coffee. is Dennis Poland. Het is inmiddels al ruim 15 jaar geleden dat Dennis in de horeca is begonnen. Zijn passie lag achter de bar, het entertainen van mensen, nieuwe creaties bedenken is waar Dennis erg goed in is. Na jaren lang veel gereist te hebben wou Dennis zijn internationele ervaring delen op het gebied van cocktails en koffie met andere. Dennis heeft daarom enkele jaren geleden een bedrijf opgericht dat zicht specialiseerd in cocktails en andere unieke bar concepten, genaamd SHAKE IT - Een bedrijf dat inmiddels niet meer weg te denken is in de evenementen wereld!

Aangezien SHAKE IT zich onderscheid in concepten zoals: cocktails, gin & tonics, smoothie en verse sappen had Dennis het idee om iets te doen met koffie en thee beleving, een catering concept waarbij hij/ met zijn team van professionele barista's zich wil richten op de markt van de zakelijke (B2B) evenementen. Deze markt is groot en varieert van beurzen en congressen tot personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Ondanks dat onze klanten daardoor lastig in deze markt te vangen zijn, willen wij ons onderscheiden met beleving én kwaliteit; onze gasten moeten hun ervaring onthouden!
 

Onze missie

Als een van de grooste koffiebar concept cateraars van NL & BE in het onze missie om onze opdrachtgevers een totaal beleving te laten ervaren, wij investeren voortdurend in nieuwe producten en onze vaste medewerkers. Wederzijds succes lukt alleen als we iedereen met respect behandelen, binnen en buiten het bedrijf. Een fijne sfeer, ons respect voor andere en de waarde die we hechten aan teamwerk maken van ons een bedrijf waarvan mensen graag deel van willen uitmaken, en dit stelt ons in staat om hoogwaardge prestaties te leveren. Wij investeren voortdurend in nieuwe producten.
 

Kennis maken?

Wilt u kennis maken met We.Are.Coffee.? Stuur ons dan een mailtje of bel ons voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom
Tel. +31 (0)88 600 55 81