Huur een theebar op uw locatie!

De beleving van verse thee! 

Waarom losse verse thee? Waar meestal uitstekende koffie wordt geserveerd, blijft de aangeboden (standaard) theezakjes vaak achter. En dat is vreemd, onze gasten drinken thuis tenslotte vaak al goede thee en verwachten die kwaliteit en beleving ook op locatie waar men voor een kop thee betaalt. In theezakjes zit meestal theegruis waarbij de smaak wordt geforceerd door kunstmatige smaakversterkers. Voor de losse thee daarentegen, worden hele theeblaadjes en natuurlijke ingrediënten gebruikt. Daarnaast biedt onze losse verse thee een toegenomen beleving ten opzichte van het 'standaart' theezakje. Uw ziet én ruikt de ingrediënten: de thee, maar ook de vruchten, kruiden, bloesem en cacao. 

Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

  • Theebar op locatie - maak uw keuze!
  • Voor elk budget/ locatie
  • Fairtrade koffie
  • Biologische producten
  • Professionele & gecertificeerde barista’s
  • Ultieme beleving!
Thee concepten
Thee concepten

Hoe werkt het? 

Onze verse thee dispensers bevatten 250 gram - goed voor 125 verse koppen thee -  met onze theedispensers serveren wij u losse thee op een hygiënische, snelle en eenvoudige manier.  Onze missie is het toegankelijk maken van losse verse thee. Wij leveren dan ook niet alleen bijzondere losse theeën, wij ontwikkelen ook oplossingen waardoor serveren van losse verse thee eenvoudig wordt. Waarbij wij u zelf de verse thee laten ruiken & uitkiezen, een ware 2.0 beleving!
 

Voor het serveren van losse verse thee gebruikt u een RVS thee zeefje. Wij hebben hiervoor hét alternatief, Wij gebruik een uniek disposable filter, met een papercup in combinatie met het disposable Origami Filter.

Gepersonaliseerd koffie/ thee-menukaart

Wij kunnen wij uw logo/ huisstlijl laten doorvoeien op een gepersonaliseerde koffie/ thee menukaart op A3 formaat die op de bar gepresenteerd kan worden, tevens is het leuk onze koffie/ thee namen aan te passen in uw thema, zodat uw thema doovloeid in ons koffie/ thee barconcept. Wilt u meer weten over maatwerk? Bekijk onze Koffiebar maatwerk of Eigen thema concept pagina!
 

Professionele barista

Onze professionele barista's zijn SCA gecertificeerd en behoren dus tot de TOP van Nederland, uiteraard kunt u onze barista service uitbrieden met een hostess op uw beursstand!
 

Wereldwijd en internationaal

Nederlandse kwaliteit in het buitenland? Voor onze internationale opdrachtgevers leveren wij onze diensten ook in Londen, Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Düsseldorf, Shanghai en Dubai! Wilt u compleet ontzorgd worden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Thee concepten

Offerte: Thee concepten (NL & BE)

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement of beurs? Neem dan direct contact met ons op!

Ontmoet ons team

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor op uw evenement?
Neem dan direct contact met ons op!

Vraag direct een offerte aan!
Gratis offerte aanvragen

Ontvang gratis een vrijblijvend advies. Om u zo goed als mogelijk tot dienst te kunnen zijn dienen alle velden in dit formulier ingevuld te worden. 

Spoed offerte aanvragen

Wilt u binnen 5 werkdagen gebruikmaken van de diensten van SHAKE IT? Vul dan snel onderstaand formulier in! We nemen op werkdagen binnen een half uur contact met op om uw wensen door te spreken.